Ambassadører

Edox og Santrade er stolte sponsorer av en rekke dyktige idrettsprofiler. Du kan se noen av dem her.

Pål Virik Nilsen – en lidenskapelig motorbåtpilot og ambassadør

Motorbåtpilot Pål Virik Nilsen Virik Nilsen har vært ambassadør for EDOX siden 2007. Virik Nilsen er tidligere verdensmester, tre ganger australsk klasse 1-mester og to ganger norgesmester. Til sammen har han hele 7 internasjonale EM- og VM-medaljer i båtsport. I løpet av sin karriere har han kjørt for noen av de beste lagene i verden, som «Spirit of Norway», «Victory team UAE» og «Maritimo Australoio». I 2009 ble han tildelt prisen Årets motorsportpersonlighet i Norge. Virik Nilsen er valgt inn som medlem i utøverkomiteen til det internasjonale forbundet UIM. I Norge har han verv som leder av Rundbane grenen pluss visepresident i båtseksjonen i NMF (Norges motorsportforbund).

På lag med VF-Racing og sjåfør Oddbjørn Røed

EDOX og Santrade er stolte av å være på lag med VF-Racing med sjåfør Oddbjørn Røed bak rattet. Røed har hatt en stor interesse for motorsport siden han var liten, og begynte med motocross og go kart allerede som 14-åring. Som 20-åring kjørte han sitt første rallyløp. Høsten 2016 bestemte Røed seg for å ta steget opp i den grommeste klassen i WRC2 i Norge (Klasse R5). I 2018 tok han og teamet sølv i det norske mesterskapet (NM). Sammen er de klare for å gi full gass også i årene som kommer.

Ola Brynhildsen – et av norges største fotballtalenter

Du skal være god for å ha blikket på ballen med et av de flotte urene til EDOX på armen. Ola Brynhildsen er et av Norges aller største fotballtalenter. Brynhildsen begynte å spille fotball allerede som 5-åring. De første årene spilte han på Bærum fotball. Som 14-åring gikk han til Stabæk, og signerte proffkontrakt med dem da han var 18. Brynhildsen kan blant annet skryte av å ha scoret årets mål i Eliteserien i 2019. I 2020 gikk han til Molde FK. Samme år inngikk han et sponsorsamarbeid med EDOX og Santrade, som har vært stolte sponsorer siden.